söndag 25 januari 2015

Önskeområde

Ett område som jag önskar mig mer än något annat skulle vara en regnskog. Åh så mycket roliga saker en skulle kunna göra där! Jag har gjort en karta och tänkte berätta lite om hur jag har fantiserat.


Gul cirkel - Här finns ett samhälle. Där bor folk i kojor uppe i träden. Om ni sett Starwars så ser jag framför mig lite som kojorna på nallebjörns-planeten haha. Men att det finns en stege och en massa kojor och så hängbroar mellan dem och någon butik som också är en koja och säljer naturinspirerade kläder. Sen på marken står ett stort stall byggt av ved från regnskogen och typ lövtak där man kan bo, och bredvid sitter ett mindre köpstall, byggt med samma material. Här finns självklart NPC:s och sånt, detta är det största samhället. Här bor urbefolkningen i denna skogen som bara använder sig av material och råvaror som de kan finna i skogen.

Röd cirkel - ett mindre fiskarsamhälle. Som ni ser så finns det i denna delen utav området en stor sjö där man kan hitta de märkligaste havsdjuren. Dagliga fiskeuppdrag återkommer till allas stora förtjusning! En shop med fiskegrejer och kläder osv.

Orange cirkel - Ett forskarteam som kommit för att undersöka djungeln. De har bara ett litet läger men det är fullt av märkliga prylar. Teamet leds av en virrig gammal gubbe. (Det här är inspirerat av Tarzan. Jag tänker mig att lägret är rätt likt deras samt att gubben påminner om Janes pappa). Hos dem kan man göra dagliga som påminner om de hos kallterna och Nic. Följa spår efter djur men aldrig hitta något, smörja in de märkliga manickerna och sådant. Och så får vi ännu mera letning! Som arkeologin i Dinodalen, fast här letar vi efter plantor. När det finns en växt man kan plocka kommer sånt gult ljus som med arkeologin, men när man lämnar in det är det mer som med Kallterna, Man får lila ram runt dem och byter in dem hos någon i forskarteamet.

Lila cirkel - Oh oh... G.E.D har kommit även hit för att förstöra våra liv! De har satt upp en bas här och försöker skövla ner skogen för att få plats och material till att bygga hus. Vi måste stoppa dem och bevara detta områdets unika djur- och växtliv, för att inte tala om alla människor som bor här.

Allt det gröna är som ni nog förstår träd och buskar och annan växtlighet, likt Dinodalen är det väldigt mycket obefolkade ytor. På vissa ställen står träden oerhört tätt och på vissa ställen lite glesare. Det finns upptrampade stiger som man kan följa till alla cirklarna, men om man vågar kan man ju gena genom skogen och uppleva en massa udda träd, buskar och andra växter. Kanske om man har tur kan en även träffa på en liten apa!

Jag blir helt starstruck när jag tänker på allt det här och önskar bara att det vore verklighet haha. Det hade verkligen varit helt otroligt! Det enda problemet jag kan tänka mig är var någonstans detta området skulle petas in, men det går ju säkert att lösa på något sätt...

Nu är det slut på drömmandet för Capus del, dags att fortsätta med livet. Trevlig Söndag!

1 kommentar:

  1. HAHAHAHAHAH, garvade ihjäl mig när du sa nallebjörns-planeten OMG... De heter iwooker! Men ja det skulle vara grymt!

    SvaraRadera