måndag 29 december 2014

Sammanfattning av 2014

Hua... Nu tänkte jag försöka sammanfatta året 2014 i ett litet inlägg. Vi får se hur det går.

Den första uppdateringen 2014 var café-uppdateringen. Den används rätt flitigt tycker jag, det är ändå rätt ofta som jag själv tar en fika, eller ser någon sitter och fikar med en vän.
Sen fick vi uppdrag i Skördebygden. Uppdraget med de försvunna hönsen. Sjukt roliga uppdrag som uppskattades av de allra flesta vad jag kommer ihåg.
Sedan kom ju Hästön. En funktion som alla längtat efter och som används enormt ofta av de allra flesta. Jag tror fortfarande att den funktionen är under uppbyggnad och att vi någon gång kommer kunna ta oss dit.
Sedan kom Alla hjärtans dag, dagliga hos Goldspur och lite sånt.
Sedan kom färjorna. Det är en funktion som räddat livet på tusentals av våra hästars benceller, och jag själv är så glad att den finns haha.
Efter det kom Hästmarknaden. Jag är fortfarande helt tagen av de hästar som kom med marknaden första gången, och jag kommer ihåg den underbara marknads känslan man fick av den. Nu är jag själv rätt trött på den där marknaden då det blir rätt tjatigt.
Sen hade vi lite påskfirande, och det kom nya huvuduppdrag som alla jublade över. Vi hade väntat så länge och uppdragen var fantastiskt roliga och välgjorda, tyvärr var de över efter två eller tre dagar.
Nu är vi redan framme på sommaren 2014 där det kom ponnychampionat, Big Bonny-uppdrag, Tinker-hästar och en badstrand. Jag kommer ihåg hur man såg i princip alla rida runt på den där stranden på sin Tinker. Härlig sommarkänsla verkligen.
Det blev midsommarfirande, och Tobbe kom till spelet.
I augusti kom fler huvuduppdrag, och vi fick fixa transporter till cirkusen och ridhuset.
Sen kom emotes, en funktion som används rätt ofta men som jag själv inte märker alltför mycket av.
Sen kom JA (hemska minnen...) och det var det där dramat när folk blev hackade till höger och vänster.
Sen kom SSO's födelsedag som firades med stort ståhej, och även klubbhuset som är underbart fint.
Sen kom Halloween och det börjades släppa information om Dinodalen som folk tjöt utav glädje över (jag med).
Sedan gällde allting Dinodalen ett tag. Området kom. Uppdrag, kallter, Fjordingar osv.
Och så är vi där vi är nu. Julefirandet.

Det har varit ett underbart år verkligen, och jag har fått massa minnen. Att skriva detta inlägget och få blicka tillbaka har varit skönt. Jag har återupplevt de känslor jag kände då.
Höjdpunkterna detta året känns verkligen som att det i somras var badstranden och Tinkrarna. Jag älskade sommaren. Hela sommarlovet bestod att av att rida på ponny till ponny champ, bada på badstranden i de fula shortsen på sin tinker. Underbart! (Saknar FP nu när jag tänker tillbaka haha).
Nu i vinter har det ju helt klart varit Dinodalen och Fjordingarna. Underbar känsla när man först kom in i Dinodalen. Så mäktig dal verkligen!
I övrigt har ju alla högtider, Ferdinands marknad, färjorna samt huvuduppdragen varit höjdpunkter.
Gott nytt år, hoppas 2015 bringar glädje!


1 kommentar:

  1. Hoppas att du har haft en mysig Jul och kommer att få ett häftigt Nyårsfirande! :)

    SvaraRadera