söndag 28 september 2014

Mail till Support

Just nu råder en bugg, som gör att man ibland kommer in på någon helt annans konto när man loggar in på sitt eget. Det gör att väldigt väldigt väldigt många blir hackade. Och alla är skiträdda att någon kommer in på deras konto.

Jag tycker ni borde lägga ALLT fokus och energi på detta. Ingen bryr sig ett dugg om något fånigt pojkband jämfört med detta. Folk blir extremt rädda och ledsna och tappar förtroendet för SSO. Det kommer stå er väldigt dyrt om den här buggen kvarstår.

6 kommentarer:

  1. Vad i?! Kan jag få länkar med mer info? (antar att du hört det någonstans ifrån?)

    Det ju sjukt allvarligt. Undrar om det har blivit så pga testandet av Serverbytes-funktionen som ju låg uppe under förra veckan?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är en bugg som gör att man ibland kommer in på någon helt annans konto trots att man skriver in sin egen info. Har ingen direkt länk till någon som råkat ut för det, men det råder smärre kaos på Instagram om detta...

      Radera
  2. Alltså. Det låter ju helt sjukt. Värsta säkerhetshålet! Hur länge har människor råkat ut för det här? Är det en ny eller gammal bugg?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Några vänner jag har råkade ut för den för ca ett år sedan. Hon loggade givetvis ut direkt hon kom in, och tänkte inte så mycket mer på det. Men det är nu de senaste dagarna som buggen ökat kraftigt. Det känns knappt som att SSO bryr sig, de prioriterar pojkband före spelarnas säkerhet...

      Radera
    2. Jag tror knappast de prioriterar pojkband framför spelarnas säkerhet, men att hitta kodsnutten som skapar buggen kan ta sjukt med tid, speciellt eftersom de är en liten studio och jag inte tror alla har den programmeringserfarenhet som krävs. Och oavsett vad så kommer de måsta ha en onsdagsuppdatering, så de måste jobba på nästa uppdatering också, trots att de kanske har fullt upp med buggfixar. Vad jag vet så brukar de buggfixa saker och ting i varje uppdatering, bara att de inte skriver ut det i nyhetsloggen eftersom de tycker att det är tråkig info.

      Vad jag har hört nu kan man dock inte förändra något om man kommer in på ett annat konto. http://anniebretta.blogg.se/2014/september/buggen-har-ateruppstatt.html

      Radera
  3. Har aldrig hört talas om det här förut. Låter läskigt om någon kan komma åt ens konto på grund av en säkerhetsbugg :/ Det här borde komma långt före ett pojkband på prioriteringslistan.

    SvaraRadera