måndag 21 juli 2014

Fortsättning av huvudstoryn

Vi vet att vi i framtiden kommer behöva hjälpa Lisa att återgälda trädet. Jag är rätt säker på att vi då kommer få komma djupare in i Silverglades slott. Inne i slottet finns två bilder på sådana träd, och uppe i tornet finns en också.
Teamet verkar vara väldigt stolta över slottet (vilket de ska vara). Det är liksom Jorviks mittpunkt. Den kommer med på i princip alla bilder.
Så det vore konstigt om vi inte kommer längre in än vad vi för tillfället kan. Det finns dessutom fem dörrar inuti slottet.
De på sidorna leder förmodligen åt sidorna på slottet. Den i mitten leder troligtvis längre in rakt in i slottet. De vid toppen av trapporna leder antagligen uppåt i slottet.
På Halloween öppnas även källaren för pumpajakt. Där verkar ej vara något märkligt, det är bara som en labyrint med enstaka rum. Och så spökar det, förstås.



Sedan finns det även massor av frågetecken kring Skördebygden. Paddockön, t.e.x. Vi vet nästan ingenting om den. Jag skulle vilja veta om dess historia, jag skulle vilja träffa alla NPC:s, och jag skulle vilja ha dagliga där. Exempelvis vill jag veta varför i hela världen Jan Jarlasson står i Jarlaheim och inte hemma på sin gård.

Sen har vi Jarlaheim. Flera oöppnade butiker, en hel sånhär (har glömt namnet (sån som finns i Sgb)) är stängd. Devil's Gap? Jag trodde vi skulle få komma in i Gråddaggsbergen när vi skulle hämta Lisa, men icke. Det ser verkligen spännande ut, och jag vill dit!

G.E.D? Vad i hela friden gör de i Skördebygden? De har gissningsvis kidnappat borgmästaren, och de skrämmer iväg folk från deras hem för att gräva i marken. Fyra olika Baser är utplacerade. Många är redan beundrade där, så vad händer nu?

Gränden i Jarlaheim. Den lilla gränden där allt blir sotigt. Där alla butiker är stängda (och det finns massor). Där det förmodligen kommer finnas en smed. Och där den mystiska Malin (som jag vill veta mer om) står.

Sedan har vi en massa annat småkrafs. Alla NPC:er som går runt i Jarlaheim och rider runt utanför, utan namn, fyller de något syfte bortsett från att få det att se levande ut? Alla hus, som står tomma. En massa småstugor alldeles utanför en av portarna, på väg mot Stablebucks t.e.x. Ett ganska stort hus en bit bort från porten nära G.E.D.

Så många frågetecken, jag vill verkligen få svar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar