söndag 2 mars 2014

Vad ser man från Fort Pinta?

Jag hade inget att göra, så jag bestämde mig för att ta ut Sunny på en liten tur. Då kom jag och tänka på en grej jag klurade på imorse.
Alla dessa öar man ser från Fort Pinta...


1. Skördebygden. Det verkar vara så oerhört stort! När men kollar från grindarna i norra delen ser man en massa fält och byggnader, och härifrån ser man en fyr och träd. Det ser så oerhört annorlunda ut på dem båda ställena, trots att det är samma område. Och det till vänster, vad är det? Det ser helt tomt ut, förutom att marken har an massa olika färger...


2. Vad är detta? Har inte den blekaste aning om vad detta är. Men med största sannolikhet kommer man kunna ta sig hit från Skördebygden. Avståndet mellan öarna är litet, och emellan finns en massa småöar. Kanske kommer det gå en färja däremellan som man kan ta? Där finns i alla fall en fyr (eller två kanske?) och det brukar betyda att området kommer öppnas. Varför har de annars ödslat tid på att placera en fyr liksom? Edit: Ja, det var två fyrar.


3. Området bakom Firgrove. Hela detta långa område runtom Silverglade borde kunna öppnas. Men om man jämför med hur mycket av Skördebygden de släppte borde det kunna delas upp i tre delar som de släpper i taget. Här ser man en fyr. Och från Firgrove kan man se lite grann. Det enda man egentligen ser är träd, men det är en helt ny trädsort!



Det finns så oerhört mycket som kan öppnas, och när det är öppnat skulle teamet kunna utöka kartan. Men med tanke på hur långt mellanrummet mellan GÅD och sb var, så kommer det nog dröja lääänge innan ett nytt område kommer. Förmodligen för att det alltid ska finnas nya områden att släppa. De vill ju hålla spelet levande.

1 kommentar: