tisdag 18 februari 2014

Ingångar till Dinodalen

Ett öppningsbart område i Starstable är ju Dinosauriedalen. Det verkar vara ett oerhört spännande område, och jag har tre idéer om hur man kommer kunna ta sig in där.


1: Dark Cores arbetsplats i närheten av Valedalesjön. De har ett stort hål i berget, som är helsvart och som det inte går att komma in i. Den platsen är nu övergiven, men kanske kommer man in till Dinodalen därifrån i framtiden.

2: Snön uppe vid Valedale. Mest troligt. Den stora muren av snö smälter och man kan komma in i Dinodalen. Kanske blir uppdraget att skyffla undan all snö?

3: Norra Länken. Har ni tänkt på hur nära GED's utgrävning ligger de otillgängliga bergen? Kanske är det från den grottan man kommer till Dinodalen?

Eller så är det ingen av dessa ställen. Kanske något helt annat. Kanske den där äventyraren man hjälpte för länge sen kommer tillbaka i sin ballong och tar med en till Dinodalen. Jag har i alla fall en stark känsla av att det är han som kommer välkomna en till Dinodalen.

Och ja... Allt det här ljusa området (bergen) runt Silverglade skulle kunna öppnas. Det längst till höger kommer med största säkerhet att göra det. Man kan nämligen se en fyr där någonstans om man står i Fort Pinta.

Förlåt för den dåliga bloggningen, vet helt enkelt inte vad jag ska skriva om. Hoppas på nya hästar imorgon, för då blir det nog dubbel-helg i helgen. Bara det inte kommer fler hästar som jag vill ha...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar